JONATHAN U ŠIBENIKU

Neprocjenjivo iskustvo: magična scenografija, koncert i intervju u jednom

Da digitalno iskustvo može biti čak i bolje od onog uživo dokazuje video koji vam, osim koncerta rock benda Jonathan, donosi spektakularne scene Tvrđave svetog Mihovila, ali i čaroban krajolik Šibenika te – ono najbolje od svega – ekskluzivan intervju petorke iz Rijeke.


SCROLL

Na strmoj stijeni, 70-ak metara iznad mora, uzdignula se Tvrđava svetog Mihovila, ispod i oko koje se nalazi Šibenik, jedan od najljepših gradova na Mediteranu. Ova je tvrđava postala jedan od omiljenih koncertnih prostora u Hrvatskoj, kažu da je pozornica s najljepšim pogledom, a vole je podjednako glazbenici i publika. Na jednom od rijetkih ovogodišnjih koncerata, riječki bend Jonathan oduševio je fanove upravo na Tvrđavi svetog Mihovila, gdje su proslavili Dan glazbe na najljepši mogući način – svirkom uživo, za koju će se svi glazbenici, pa tako i ova riječka petorka, složiti da je neprocjenjivo iskustvo.

Kako je broj ljudi bio ograničen, cijeli je koncert snimljen, a sada je dostupan svim korisnicima Mastercard® kartica, i to u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik te u sklopu projekta Priceless Cities.

Radi se o projektu koji nudi neprocjenjiva iskustva u kojima se može uživati iz sigurnosti svog doma. Takav je definitivno i koncert jednog od trenutno najboljih domaćih bendova uz magičnu scenografiju. To, naravno, nije sve, jer osim u glazbi, možete uživati i u spektakularnim snimkama Tvrđave svetog Mihovila i cijelog Šibenika, ali i u ekskluzivnom intervjuu s Jonathanom te snimkama s tonske probe i priprema za nastup.

Koliko vole Šibenik i zašto su njime oduševljeni svaki put, što zahtijevaju u backstageu, kako im je bilo na turneji po SAD-u i s kime su tulumarili na Manhattanu… Sve to ispričali su Zoran, Branko, Tomislav, Nikica i Branko u intervjuu.

Jonathan je inače bend koji je na glasu kao jedan od najboljih live izvođača na sceni, a i sami članovi kažu kako im je nastup pred publikom jako važan. Kako se za njega pripremaju i kako izgleda krajnji rezultat, možete pogledati ovdje i uživati u njihovim hitovima kao što su “Seasons”, “Maggie”, “I Never Meant To Be There”, “Moments”… Objasnili su Jonathani i zašto im je glazba tako velika strast.
“Ljudi, podržavajte glazbu! Što biste radili u ovoj izolaciji da nema glazbe?”, zaključuju Riječani. Neprocjenjivo iskustvo s bendom Jonathan dostupno je vlasnicima Mastercard® kartica ovdje.